ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πρωτοσελιδα

ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή   στο ξενοδοχείο Έσπερος, σύσκεψη των φορέων του Νομού μας και παρουσία των δύο  βουλευτών,  με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου.

Στην σύσκεψη παραβρέθηκε το σύνολο των φορέων του Νομού μας και μετά από γόνιμο διάλογο, αποφασίστηκε να κατατεθεί στον Ο.Α.Ε.Δ, η πρόταση του Εργατικού Κέντρου γι΄ ένα νέο Τοπικό Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα ( Τ.Ο.Π ), αφού ληφθούν υπόψη και ενσωματωθούν , οι επί μέρους παρατηρήσεις και προτάσεις που κατέθεσαν στην σύσκεψη, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Καστοριάς κ. Σαββόπουλος Δ., ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς κ. Καραταγλίδης Χ., ο εκπρόσωπος του Τ.Ε.Ε κ. Αποστολίδης Π., ο πρόεδρος των εμπειροτεχνών και εκπρόσωπος της ΓΕΣΕΒΕ Κ. Ιωάννου Β. και ο εκπρόσωπος της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ κ. Βαρσάμης Κ.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου ευχαριστεί τους φορείς του Νομού μας,  που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου, για τη συμμετοχή στη σύσκεψη, γιατί η συμμετοχή, η συμπόρευση, οι κοινές προτάσεις και η κοινή δράση - πίεση   όλων μας, είναι η εγγύηση για ένα καλύτερο Αύριο του Νομού μας.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε Κ Κ
     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ