ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πρωτοσελιδα

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 07/12/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

H ΓΣΕΕ συνεχίζοντας τον αγώνα της κατά των καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών αλλά και των νέων παράλογων απαιτήσεων της Τρόικας που εάν εφαρμοστούν θα διαλύσουν ολοκληρωτικά κοινωνία και οικονομία, θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Κυριακή 7 Δεκέμβρη συλλαλητήρια διαμαρτυρίας σε Αθήνα ,Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο της Κρήτης

Καλούνται τα μέλη των σωματείων του Εργατικού Κέντρου που θέλουν να συμμετέχουν την Κυριακή 7/12/ 2014 και ώρα 17.00 στο συλλαλητήριο των συνδικάτων που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη καιστο Αγαλμα Βενιζέλου, να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία του Εργατικού Κέντρου και στο τηλέφωνο 24367 0 27687 ή στο γραμματέα του Εργατικού Κέντρου το συνάδελφο Γούσια Θεόδωρο, στο κινητό 697 4932238, μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι.

Είναι παράλογο και τουλάχιστον επικίνδυνο, την ώρα που η Ελληνική κοινωνία στενάζει από την ανεργία, τα χαράτσια, τη φοροεπιδρομή, την έλλειψη κοινωνικού κράτους, την καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων, τους μισθούς πείνας, να καλείται σε νέες δυσβάστακτες θυσίες, σε περαιτέρω επώδυνες αλλαγές στο ασφαλιστικό που εάν γίνουν αποδεκτές, όχι μόνο θα καταστρέψουν τον κοινωνικό ιστό αλλά θα υπονομεύσουν το δικαίωμα των νέων παιδιών να ενταχθούν στην αγορά εργασίας. Επιπλέον οι προτάσεις για αυξήσεις στο ΦΠΑ, αλλαγές στον Ν.1264/82, μείωση των συντάξεων κλπ. είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα επιτείνουν τα ήδη καταγεγραμμένα αδιέξοδα του προγράμματος.

Ας καταλάβουν επιτέλους κυβέρνηση και δανειστές ότι δεν υπάρχουν ούτε περιθώρια αντοχών, ούτε ανοχών.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ