Δε. Ιαν 17th, 2022

ΖΗΤΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΟΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Το Εργατικό Κέντρο επιθυμεί να εκφράσει την έντονη αντίθεση του στην τοποθέτηση της Ομάδας για τα Δικαιώματα και την Προστασία των Ζώων / Τμήμα Οικολογίας – Περιβάλλοντος – Χωρικού Σχεδιασμού ΣΥΡΙΖΑ.

Σε μία περίοδο που η ανεργία έχει ξεπεράσει κάθε όριο και πλήττει ιδιαίτερα τον νομό μας, απόψεις σαν αυτές και ιδιαίτερα όταν διατυπώνονται από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία, προβληματισμό και απογοήτευση σε όλους τους Εργαζόμενους.

Σε μια εποχή που χρειάζεται να ενισχύονται οι εξαγωγικοί κλάδοι , ιδιαίτερα σε μια οικονομία όπως είναι της Πατρίδας μας, είναι κρίμα να προτείνεται το σταδιακό κλείσιμο επιχειρήσεων που αποτελούν σημεία αναφοράς για την Ελληνική Οικονομία.

Είναι ζήτημα Επιβίωσης για την περιοχή μας η στήριξη του κλάδου της Γουνοποιίας και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Είναι η ώρα που όλοι μας πρέπει να διατυπώνουμε με σαφήνεια και ειλικρίνεια τις θέσεις μας, ο Τόπος μας δεν έχει την πολυτέλεια και δεν αντέχει να χαθεί ούτε μία θέση ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Εκείνο που έχει ανάγκη είναι καθαρές και υλοποιήσιμες προτάσεις και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουν ιδιαίτερα εκείνοι που φιλοδοξούν να κυβερνήσουν αυτόν τον τόπο, άλλωστε υπάρχουν πολλοί χώροι και τρόποι για να …… παίζουν και να εκτονώνονται όσοι το έχουν ανάγκη.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε Κ Κ
     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΛΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                     ΓΟΥΣΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ